Motors

Motorverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Hoge korting bij schadevrij rijden
  • Persoonlijke service bij schade
Start vergelijken

Motorverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Het klimaat in Nederland staat het helaas niet toe om alle dagen te genieten van uw motor. Maar als het weer het toelaat, gaat er niets boven het gevoel van vrijheid, wind en snelheid.

U bent zuinig op uw motor en zoekt hiervoor een goede motorverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een uitstekende service in geval van schade. In Nederland is een WA-motorverzekering verplicht. Wij bekijken graag voor u voor welke verzekering het beste bij de leeftijd van uw motor past, WA, WA beperkt casco of WA-casco.

Kortingen en aanvullende dekkingen

Sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting op de premie van de motorverzekering indien u een erkende rijvaardigheidscursus voor de motor heeft gevolgd. U dient het afgegeven certificaat hiervan te tonen bij de definitieve aanvraag van uw verzekering. Bij een motorverzekering heeft u veel keuzevrijheid en kunt u de polis zelf samenstellen. Naast de basisverzekering kunt u kiezen voor een aanvullende no-claim dekking, een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering voor opzittenden, of een verzekering voor vervangend vervoer. U heeft een motor en zoekt een passende motorverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Vragen over uw motorverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (030) 271 56 10.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.