Alles Flex bij Gaaan: Kia Picanto

Alles Flex bij Gaaan! Tijdens de Alles Flex weken bieden wij op bijna al onze private lease modellen Flex Lease aan. Dit betekent dat het leasecontract kosteloos opzegbaar is na 12 maanden, zonder afkoopsom en zonder opgaaf van reden.

Nieuws
Datum: 15-02-2024

Ons best lopende model van dit moment is de Kia Picanto. En ook op dit model hebben we een Flex Lease aanbieding: € 284,- per maand voor 5.000 km/p.j. op basis van 72 maanden.

In de kleur Clear White met o.a. Cruise Control, DAB + met Bluetooth en USB is deze uitvoering ook nog eens zeer snel leverbaar.

Deze aanbieding geldt wel alleen op voorraad auto’s dus op = op!

Wil je meer weten over deze aanbieding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder met jouw lease vragen en met de verschillende opties.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.