Vrouw tekent op whiteboard

Personeelsverzekeringen

Een uitgebalanceerd pakket aan personeelsverzekeringen. Zo houdt u uw medewerkers tevreden. Scherpe premies en deskundige begeleiding.

Neem contact met ons op

Personeelsverzekeringen

Met personeelsverzekeringen biedt u uw werknemers aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en een collectieve ongevallen of zorgverzekering. Met een pakket goede arbeidsvoorwaarden zal uw personeel zich extra gewaardeerd voelen – en dat hoeft helemaal niet veel te kosten!

Minimale kosten, maximaal gemotiveerde medewerkers

De werkkostenregeling (WKR) voor alle werkgevers verplicht. Binnen deze regeling kunt u maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon (de 'vrije ruimte') besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Gaat u over de vrije ruimte heen, dan betaalt u loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. Het is dus van belang dat u uw personeelsverzekeringen zodanig samenstelt, dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Samen met Uwverzekeringssite komt u tot het beste pakket voor uw werknemers tegen een minimale investering!

Belangrijke arbeidsvoorwaarden

Het is belangrijk dat u de personeelsverzekeringen goed voor elkaar heeft. Denk hierbij aan:

Populaire arbeidsvoorwaarden

Uw medewerkers kijken verder dan alleen hun salaris. Naast een goed pakket aan personeelsverzekeringen zijn de onderstaande arbeidsvoorwaarden erg populair 

  • Abonnement op bedrijfsfitness
  • Auto van de zaak
  • Telefoon/internet van de zaak
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoedingen
  • Bonusregeling of winstdelingsregeling

Vragen over uw personeelsverzekeringen? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (030) 271 56 10.